Tjänster & Företag

Vill du värdera ditt guld?

Det kan vara bra att värdera ditt guld om du har det hemma. Att värdera guld kan göras på olika sätt och av olika anledningar. Du kanske vill veta vad det är värt för att försäkra det, eller så vill du ha en värdering för att kunna sälja det. Du som vill sälja ditt guld och få bra betalt för det, du kan vända dig till Svenska Guld. Du kan beställa ett kuvert hos dem för att sedan skicka in guldet så att de kan värdera det och sedan får du betalt. Väljer du detta företag så får du detta;

  • En av marknadens högsta utbetalningar
  • 14 dagars ångerrätt
  • Inga dolda avgifter

Då du skickar kuvertet med REK så är det dessutom alltid försäkrat! Det är enkelt att sälja guld på detta sätt och du får betalt snabbt!

Vad är ditt guld värt?

För att veta vad ditt guld är värt, så måste du värdera guld hos någon. Ska du sälja det, så görs en värdering i samband med det. Svenska Guld är ett företag som köper guld och det efter det guldpris som gäller dagen då de mottar det guld du skickat in. Är du inte nöjd över summan kan du ångra dig. Värderingen hos dem kostar dig ingenting och om du vill sälja så får du betalt inom 5 minuter från att guldet är värderat. Det direkt till ditt eget bankkonto.

Hos Svenska Guld är det en transparent prissättning så väl som att de har en nöjdkund-garanti. Det innebär att du tryggt kan värdera och sälja ditt guld till dem!