Bygg & Industri

Bockning och kantpressning

När man talar om bockning av plåt, så är det samma sak som kantpressning. Detta är något du kan få hjälp med hos Wermlands Tunnplåt AB.  Detta företag kan det mesta som har med plåt att göra och de har även en hel del bra tjänster. Bland annat dessa:

  • Stansning
  • Kantpressning
  • Svetsning
  • Montering
  • Kompletterande bearbetning

Om det är så att du behöver bocka plåtdetaljer, så görs det bäst med kantpressning. Wermlands Tunnplåt är specialister på just den tekniken, som just är utformad för tunnplåt. Det är en flexibel och lönsam metod.

Bocka plåt på rätt sätt

Om det är så att du har behov av bockning av plåt, så kan du med fördel vända dig till Wermlands Tunnplåt AB. detta eftersom de är experter på just kantpressning. De erbjuder även stansning och TIG-svetsning av plåt. De kan även bearbeta materialet på olika sätt. Bland annat har de montering så väl som att de har fräsning, avgradning och nitning av fästelement.

Det är framförallt tunna plåtar som ska bockas genom att metoden kantpressning. Men det går bra att använda den även på andra material.

Anlita Wermlands Tunnplåt AB

Hos Wermlands Tunnplåt AB kan du få hjälp med en hel del olika saker. De har en bra maskinpark, med 6 maskiner, varav 2 robotceller. Det gör att kapaciteten är mycket hög hos detta företag. Dessutom har de många bra tjänster.  De kan bland annat svetsa plåt, genom olika metoder så som TIG-svetsning, MIG-svetsning, punktsvets, bultsvets och bågsvets. Ska det monteras samman något, så kan de fixa det med samt att de även kan göra en kompletterande bearbetning av materialet.