Tjänster & Företag

Söker du en salong med hårborttagning i Stockholm?

Vill du kunna göra en bra hårborttagning i Stockholm via en salong? Wax Brazil erbjuder hårborttagning i Stockholm. De har flera olika sätt att ta bort hår på och de har även flera andra tjänster så som:

  • Manikyr
  • Pedikyr
  • Injektionsbehandling

När det gäller borttagning av hår så är det vaxning som gäller. Dels har det de som kallas för brasiliansk vaxning, vilket innebär intimvaxning. Sedan har de även:

  • Kroppsvaxning
  • Benvaxning
  • Bikinivaxning

Denna salong använder sig av både varmvax och kallvax, beroende på vad för del av kroppen det är som ska vaxas.

Få hjälp med att ta bort hår i Stockholm

Om du behöver en bra salong som erbjuder hårborttagning i Stockholm, så är det inte fel att vända dig till Brazil Wax. De är specialister på just brasiliansk vaxning men utför även vaxning av andra delar av kroppen. Hit kan både kvinnor och män gå för att få hjälp med att bli av med hår på kroppen.

Utöver vaxning på olika sätt, så har denna salong som sagt även andra tjänster du kan ha nytta av.

En bra salong

Det som Wax Brazil kan erbjuda det är bland annat manikyr och pedikyr. Du kan därmed även få fina naglar och händer samt fina fötter. Sedan har de även injektionsbehandling. Det i form av fillers och rynkbehandling. De har även läppförstoring. Deras injektionsbehandlingar utförs av en läkare.

Så känner du för att skämma bort dig lite, så är detta en bra salong att gå till. Det eftersom de har flera bra behandlingar att erbjuda.